Máte dotaz? Potřebujete poradit? | +420 725 906 866 | info@bossami.cz | po - pá, 7:00 - 15:30

Sekční garážová vrata

Sekční garážová vrata ISO jsou sestavena z panelů ISO. ISO-panely, které se používají pro vestavbu křídla vrat, jsou 40mm silné a jsou konstrukčně složeny z ocelového plechu a tvrzenou PUR pěnou. Polyuretanová pěna bez FCKW (FCKW = freony) je na obou stranách slepena s oboustranně pozinkovaným ocelovým plechem. Ocelový plech je na lícových stranách opatřen lakovou vrstvou. Panely v podélném směru doléhají jeden na druhý a navzájem jsou kloubově spojeny. Panely sekčních vrat jsou na horní a spodní straně konstruovány tak, aby riziko přimáčknutí prstů při otevírání a zavírání vrat bylo omezeno na minimum. Sekční vrata jsou velmi odolné proti počasí a vůči korozi.

Díky inovovanému konstrukčnímu uspořádání jednotlivých komponentů jsou sekční garážová vrata při používání absolutně bezpečná. Konstrukce sekcí zabezpečuje značné množství místa jak v garáži, tak také před garáží. Typická je montáž na vnitřní stranu stavebního otvoru; otevřené sekční garážová nechávají volnou celou šířku a výšku stavebního otvoru. Celou váhu sekčních vrat vyrovnávají torzní pružiny na hřídeli. Ocelová lanka a speciální navíjecí bubínky přenášejí sílu pružin na vratové křídlo. Sekční garážová vrata nabízí několik možností výběru designu a povrchových úprav. Panely s hladkým povrchem, lamelové, mikrolamelové a design stucco/woodgrain poskytují individuální podobu každých vrat.

Sekční garážová vrata se zhotovují na míru a jsou odsouhlasena dle Vašeho přání. Perfektně sedí a to zcela v harmonii s Vaším domem. Koncepce a konstrukce se opírají o zkušenosti z aplikací průmyslových sekčních vrat. Sekční garážová vrata jsou na první pohled jak v tepelně technickém ohledu, tak také konstrukčně, vysoce kvalitní, odolný výrobek..

Sekční garážová vrata se vyrábí pomocí nejmodernější techniky a mají schválení TÜV-Nord (certifikace dle norem ISO). Sekční garážová vrata, určená současným trendem, je možno integrovat do nejmodernější architektonické koncepce. Konstrukce splňuje nejnovější technické požadavky v oblasti bezpečnosti a využitelnosti. Sekční vrata mohou být ovládána elektricky, nebo ručně.

Sekční garážová vrata, Vaše garážová vrata budoucnosti.

Vzory a dekory bez příplatku

Venkovní strana, dekor LAMELA STUCCOVenkovní strana, dekor LAMELA WOODGRAINVenkovní strana, dekor STŘEDNÍ DRÁŽKAVenkovní strana, dekor HLADKÝ MIKROPROFIL

Venkovní strana, dekor HLADKÝ MIKROPROFILVenkovní strana, dekor HLADKÝ MIKROPROFILVenkovní strana, dekor HLADKÝ MIKROPROFILVenkovní strana, dekor HLADKÝ MIKROPROFIL